Megrendelés

Amennyiben az aScÓrarend elnyerte tetszését, alább megtalája a szükséges információkat ahhoz, hogy mielőbb használni tudja a korlátozásoktól mentes Standard változatot.

Ha bármilyen kérdése merülne fel, kérjük forduljon hozzánk bizalommal a lent megtalálható elérhetőségünk egyikkén!

A Standard licenc megrendelésének leadásához töltse le az intézményének megfelelő dokumentumot, töltse ki elektronikusan, majd küldje el nekünk a kitöltött dokumentumot az info@ascorarend.hu e-mail címre.

Megrendelése beérkezése után számlát állítunk ki a megadott adatokkal és elektronikus formában megküldjük Önnek azt. A számla összegének kiegyenlítése után, e-mail-ben küldjük meg a licenc adatokat a megrendelő e-mail címére.

Közvetett megrendelés

(Tankerületen, Centrumon, Alapítványon keresztül)

Közvetlen megrendelés

Árajánlat kérés

Licenceink természete (ritkán változó szellemi termékek), azok megrendelése és teljesítése közötti rövid idő, az ügyfeleink nagy többségénél az árajánlat kérést szükségtelenné teszi.

Ezzel együtt figyelembe tudjuk venni, hogy minden intézménynek meglehetnek a maga beszerzési követelményei. Előfordulhat hogy egy pályázás keretében történik a licence beszerzése vagy az intézmény fenntartónak kell további beszerzési kötelezettségeknek megfelelni. Ilyen kivételes esetekben cégünk össze tud állítani egy névre szóló árajánlatot.

  • +36 20 943 4676
  • 1096 Budapest,
    Sobieski János u. 15/C