Licencelés

A szoftverhez két féle licencet kínálunk: egy díjmentes próba verziót és egy díjköteleset, amely bővebb funkcionalitással rendelkezik.

A díjköteles licencelés egy 2 éves Alap licencel indul, amit aztán további "iskola évekre" lehet hosszabbítani.

A Próba licencel bármikor ki lehet próbálni a szoftver tudását, akár a teljes órarend összeállításáig. Így minden költség nélkül meggyőződhet róla, hogy a szoftver meg fog felelni az igényeknek.

Csomagjaink

Licenc

Próba

Alap

Hosszabbítás

Licenc érvényesség

2 év a vásárlástól

2025.07.31

Ár

Ingyenes

166 900,- Ft
(131 417,- Ft + 27% ÁFA)

57 900,- Ft
(45 591,- Ft + 27% ÁFA)

Asztali alkalmazás

Mobil alkalmazás

Osztály nyilvántartás1

Hiányzás nyilvántartás

Órarend közzététele2

Helyettesítések közzététele

Technikai támogatás

Helyettesítés

XML Export (KRÉTA)

  • Korlátlan
  • Korlátozott, részletek a megjegyzésekben
  • Nem elérhető

Megjegyzések

  1. Minden nyomtatás vízjellel ellátott
  2. Legfeljebb 1-et

Alap licenc

A rendszer használatának kipróbálásához a Próba licenc tökéletes. Viszont az éles és mindennapi használathoz a korlátjai miatt nem ajánljuk. Az Alap licencel egy már megtapasztalt, kipróbált rendszer korlátozásaitól tud megvállni 2 évre.

Licenc hosszabbítás

A 2 éves Alap licenc lejárta után, kedvezményes áron tudja meghosszabbítani a licencet. A hosszas beszerzést segítve, minden évben a következő év július 31-ig tudja a licencet meghosszabbítani. Így majdnem fél éve van a beszerzését lebonyolítani!

Asztali alkalmazás

A Windows alapú alkalmazással lehetősége van rá, hogy a webes Órarend nélkül is tudjon használni számos funkciót laptopjáról vagy asztali számítógépéről.

Mobil alkalmazás

Az iOS-es és Android-os alkalmazással lehetősége van rá, hogy a webes Órarend nélkül is tudjon használni számos funkciót mobiljáról.

Osztály nyílvántartás

Visszajelzi az órarendben végrehajtott változásokat. Csak válassza ki a tanóra témáját, és máris ellenőrizheti a tanulók részvételét. Így az unalmas adminisztrációból egy hasznos funkció lesz. A szülők jobban tájékozottak lesznek arról, mit tanultak gyermekeik, a nehezebb témákban segíthetnek is nekik.

Hiányzás nyilvántartás

A szülők tájékozódni szeretnének gyermekeik iskola látogatásáról. Tájékoztassa őket a gyermek iskolába érkezéséről vagy az iskolából való távozásáról. Egyszerűsítse saját munkáját a hiányzások összegzésével.

Órarend közzététele

Tegye elérhetővé az iskola órarendjét a tanárok, a diákok és a szülők számára, teljesen online. Ezzel rengeteg időt és félreértést megspórol!

Helyettesítések közzététele

A rendszer azonnal értesíti a tanárokat, diákokat (és szülőket) a  helyettesítési változásokról, amelyek őket érintik.

Technikai támogatás

Problémája akadt valamlyen funkcióval vagy csak épp nem tudja, hogyan tudna megoldani egy problémát? A támogatásunkkal semmi sem lehetetlen!

Helyettesítés

Az Órarendben csak meg kell adnia, hogy kit kell helyettesíteni és a rendszer máris tanácsot ad, ki lenne a legjobb helyettesítő tanár - de szabadon választhatja ki saját jelöltjét is. Minden változtatás automatikusan bekerül az nyílvántartásokba és kimennek az értesítések.

XML Export (KRÉTA)

Más által készített programokhoz (pl. tanulónyilvántartás) szükség lehet az aScÓrarend és az adott program közötti adat átadáshoz. Ehhez az adatokat egy XML fájlba kell exportálni, amit már az adott programban be lehet importálni.

  • +36 20 943 4676
  • 1188 Budapest
    Iharos Sándor utca 48.